Gewoon online werken

De wijze waarop we online werken en samenwerken is de laatste jaren erg veranderd. Medewerkers hebben toegang nodig tot informatie om hun werk te doen, onafhankelijk van tijd, plaats en het apparaat. Heb jij de kennis en kunde in huis om altijd en overal te kunnen verbinden met jouw bedrijfsgegevens op verschillende kantoorapplicaties? Soms is het even wennen die nieuwe manier van werken. We blijven mensen, we houden in de basis niet zo van veranderen. Dus het aanpassen van onze gebruikelijke gewoontes heeft even tijd nodig.

Wij denken graag mee hoe IT jou van dienst kan zijn, niet alleen nu maar óók over 5 jaar.
Door de juiste werkomgeving en middelen aan te bieden heeft u tevreden en productievere medewerkers die samen offline en online werken. Dit vraagt een andere, nieuwe manier van werken met slimme technologie en innovatieve middelen. IT aan de Zaan heeft de kennis en expertise in huis om deze oplossingen voor een efficiënte bedrijfsvoering te realiseren. Van het inregelen van de ideale telefooncirkel tot installatie en implementatie van Microsoft 365 met bijbehorende cursussen voor alle medewerkers. Van directie tot office manager en van receptionist tot accountmanager buitendienst. We leveren voor elke situatie de juiste applicaties, tools en ook de communicatiemiddelen zelf.

Werkplek

Waar werk jij het liefst?
Het verschilt nogal per persoon. En tegenwoordig maakt het niet meer uit of je onderweg, op kantoor of thuis aan het werk bent. Met onze Tix 365 abonnementen heb je de dagelijks door jou gebruikte programma’s altijd bij je! Ze zijn beschikbaar voor online werken op jouw desktop, laptop, tablet én telefoon.

Altijd en overal veilig samenwerken. Dat wil jij toch ook?

Bedrijfsprocessen

Bij IT aan de Zaan is de techniek voor ons een tweede natuur waardoor we snel logische oplossingen zien. Hoe klein de verandering ook is, voor jouw organisatie kan dat best wat impact hebben. Daarom kijken we graag samen met jou welke processen geautomatiseerd kunnen worden. Hiermee is tijdswinst te behalen, zodat werken efficiënter en leuker wordt. Kun jij wel een paar uur extra per dag gebruiken? Dan komen we een Zaans bakkie halen en informeren je open en eerlijk over de (on)mogelijkheden.