Microsoft 365 voor bedrijven is de standaard als het gaat om slimme ICT oplossingen. In de Microsoft Workspace heb je altijd en overal en met ieder apparaat toegang tot de laatste versies van de Windows programma’s en kun je samenwerken met collega’s. Naast praktisch en efficiënt is werken in Microsoft 365 ook heel veilig. Zo kun je zelf bepalen wie toegang heeft tot welke bestanden en mappen én je e-mail beveiligen tegen spam, virussen en andere bedreigingen. De mannen van IT aan de Zaan leren jou de 365 omgeving gewoon goed gebruiken binnen jouw bedrijf. Met onze handige helpdesk 365 zijn we er ook voor je als je tijdens het werken tegen gedoe aan loopt.

Bedrijfsmail beheren in Outlook 365

Binnen Microsoft 365 kun je bedrijfsmailadressen aanmaken en je mailboxen beheren. Het beheren van bedrijfsmail en agenda’s verloopt via het vertrouwde Outlook. Daarnaast kun je ook een bestaand Outlook account toevoegen binnen de Microsoft Workspace van het bedrijf. Met een Outlook gegevensbestand kun je binnen Microsoft 365 eenvoudig e-mails, contactpersonen en agenda’s importeren in de nieuwe Outlook omgeving. Het Outlook account is de basis voor het werken in Microsoft Workspace. Door in te loggen bereiken jij en je collega’s de veilige werkomgeving waarin je team met cloudopslag in OneDrive en delen via SharePoint perfect kan samenwerken. Altijd en overal. Dat is gewoon slim werken met Microsoft 365 voor bedrijven.

Microsoft 365 Business Standard of een ander pakket?

Met Microsoft 365 Business Standard heb je al een hele goede basis voor online thuiswerken én op kantoor werken met het team.

De voordelen van Microsoft 365 Business Standard

  • Voor nog geen elf euro per gebruiker, per maand maak je gebruik van de web- en mobiele versies van Office-programma’s, zoals Outlook, Word, Excel, PowerPoint en OneNote. Binnen deze applicaties kunnen collega’s op hetzelfde moment samenwerken in één document met co-creatie. Zo is jouw computer altijd verbonden met die van je collega’s. Binnen 365 Business Standard kun je daarnaast gebruik maken van desktopversies van de Office applicaties.
  • Binnen Microsoft 365 Business Standard beheer je e-mail en agenda’s binnen Outlook op verschillende apparaten.
  • Met de cloudopslag via Onedrive zijn bestanden áltijd en overal terug te vinden, terwijl je ze via SharePoint eenvoudig kunt delen.
  • Microsoft Teams maakt het mogelijk om, ook tijdens online thuiswerken, met het hele team of in kleinere groepen te vergaderen via videomeetings of chats.
  • Je beschermt je mail tegen spam, virussen en andere bedreigingen via Exchange Online Protection. Via tweestapsverificatie ofwel ’two-factor authentication’ bescherm je je bedrijfsgegevens tegen acties van onbevoegden.

Met deze eigenschappen leg je een solide basis voor online thuiswerken, maar ook online samen op kantoor werken. Wil je nog een stapje verder? Dan bieden we bij IT aan de Zaan Cloud Back-up voor Microsoft 365. Zo zijn de bestanden, e-mails en agenda’s van je bedrijf altijd veiliggesteld en terug te halen. Onbeperkte opslag; minimale stress.

Helpdesk 365 voor ICT oplossingen en netwerkbeheer

Als jouw IT-partner, staat onze helpdesk 365 dagen per jaar (minus in het weekend en op feestdagen) voor je klaar. Zo hoef je niet te goochelen met een Engelstalige Microsoft helpdesk medewerker, maar kun je gewoon in je eigen woorden uitleggen waar je tegenaan loopt. Wij helpen je een extra werkplek aanmaken en het geheugen van je mailbox uitbreiden, maar ook wachtwoorden resetten en dat verdwenen mapje terugvinden. Slim en veilig samenwerken en altijd een hulplijntje dichtbij. Zo helpen we bedrijven in Purmerend en de Zaanstreek met slimme ICT-oplossingen.