Goed verbonden

Goed netwerkbeheer en dus de beschikbaarheid van internet is tegenwoordig cruciaal om gewoon lekker te kunnen werken. Je realiseert het je misschien niet iedere dag, totdat de verbinding een keer weg valt… mails kunnen de deur niet meer uit, reacties van klanten komen niet meer aan, je kunt je webbased CRM niet meer in, dus ook jouw klanten niet informeren over het vervelende feit dat je een storing hebt. Kortom je bent volledig ontregeld zonder goed netwerkbeheer.

Wij brengen jou in verbinding.
Graag adviseren we je welke verbinding en abonnement gewoon goed bij jouw bedrijf past. 4G, 5G, glasvezel of een combinatie.
Is bijna 100% van de werktijd bereikbaar zijn belangrijk voor je?!
Ook dit valt onder de beloften van IT aan de Zaan.

Gewoon goed internet

Goed netwerkbeheer met support 365. Je wilt simpelweg kunnen vertrouwen op de service van je leverancier. Geen uren aan de lijn hangen, doorverbonden worden, weer een wachtmuziekje en het zoveelste excuus. Je wilt in de eerste plaats geen problemen en in het uitzonderlijke geval van een storing moet er binnen een half uur een monteur op de stoep staan.

Netwerkbeheer: uitval voorkomen

Het uitvallen van de IT‑omgeving heeft vervelende consequenties. De gevolgen zijn direct merkbaar binnen én buiten jouw organisatie. Dit kan ten kosten gaan van de dienstverlening en het vertrouwen.

Goed regelen:

  • Back-up voorziening
  • Terugzetten van een back-ups
  • De afhankelijkheid van de internetverbinding