Onze medewerkers

Het Technische Team

Mark Biesma
Mark BiesmaLinux Systeembeheerder
Mark behoort inmiddels tot het ‘meubilair’. Hij is ooit als stagiair begonnen bij Trans-iX en doorgegroeid tot een waardevolle troubleshooter. Van origine is hij een Linux man, maar hij heeft ook een brede kennis van onder andere Windows, netwerken en VoIP. Daarnaast kan Mark goed het IT-architectuurlandschap van een organisatie in kaart brengen. Mark houdt de bal graag hoog, is een topper in bowlen en een meester in tafelvoetbal. Maar bovenal: hij is een trotse vader van een prachtige dochter.
Marc Stehouwer
Marc StehouwerLinux Systeembeheerder
Marc is sinds 1995 werkzaam binnen de IT en is daardoor onze goede ‘oude’ rot in het vak. Marc is ervaren in het beheer van Linux systemen, netwerken en scripting en een zeer gedreven persoon. Hij heeft in het verleden diverse posities bekleed en jarenlang zijn eigen bedrijf gehad. Tijdens één van de bedrijfsovernames van Trans-iX, zagen we in Marc een waardevolle aanvulling voor het Trans-iX team en hebben hem binnen weten te houden. Hij heeft een passie voor muziek. Wat u wellicht niet weet is dat hij in zijn jongere jaren optrad als een bekende DJ in Europa.
Richele Lahaise
Richele LahaiseLinux Systeembeheeder
Ooit als MBO-4 stagiair bij ons begonnen en na zijn studie weer teruggekomen bij Trans-iX. Richele gaat weloverwogen te werk, denkt de zaken goed door en is kritisch. Dit zijn onmisbare competenties in de hectische IT-branche en maken hem een perfecte aanvulling op het Linux team. Hij levert niet alleen prestaties op Linux gebied, maar ook op zijn fiets; Richele heeft namelijk de Alpe d’Huez meerdere keren beklommen!
Ferry Elias
Ferry EliasWindows Systeembeheerder
Ferry is één van onze Windows engineers. Met zijn engelengeduld is hij een veelgevraagd medewerker bij onze klanten en voor ons een zeer gewaardeerde collega. In zijn vrije tijd besteed hij menig uur achter een gameconsole. Tijdens zijn vakantie gaat hij graag duiken, waarna hij terugkomt met vele passievolle verhalen. Wist u trouwens dat Ferry een goede rapper was?
Joost Hillen
Joost HillenWindows systeembeheerder
Joost, u hoort hem niet en u ziet hem niet, maar desalniettemin is hij dé betrokken en meedenkende Windows man binnen Trans-iX. Heeft u een IT-probleem dan denkt Joost maar al te graag met u mee. Joost rust niet voordat de klant tevreden is. Hij is een collega die letterlijk dag en nacht voor iedereen klaarstaat. Hij kan snel schakelen en is vaak als eerste op de hoogte van het IT-nieuws. In zijn vrije tijd is hij een echte family man.
Robin de Wilde
Robin de WildeWindows Systeembeheerder
Robin is een van onze Windows systeembeheerders binnen Trans-iX. Robin staat klaar voor de klanten en zijn collega’s. Deze Amsterdammer is rustig, kalm en heeft veel geduld, maar ook een goed gevoel voor humor. Hij gaat zeker nog meer groeien in kennis en kunde bij Trans-iX.
Patrick Peek
Patrick PeekDeveloper
Patrick is de man binnen Trans-iX die alle touwtjes aan elkaar knoopt via programmeerwerk en scripting. Hierdoor kunnen collega’s én klanten beter hun werk doen. Patrick is enthousiast, ziet problemen als een uitdaging en is erg leergierig. In zijn vrije tijd draait hij graag een vinylplaatje op zijn pick-up.
Eren Çinar
Eren ÇinarWindows systeembeheerder
Eren heeft zijn MBO ICT stage bij Trans-iX afgerond. Door zijn leergierigheid heeft hij een vliegende start gemaakt als Skilled Helpdeskmedewerker. Daarnaast heeft hij zich Manage Engine geheel eigen gemaakt. Als jonge, goedlachse en enthousiaste systeembeheerder is Eren een pracht aanvulling op het team.
Marilyn Oedayrajsingh Varma
Marilyn Oedayrajsingh VarmaLinux Systeembeheerder
Vrolijke Linux systeembeheerder met veel ervaring en ze kent het veld: ze werkte hiervoor 14 jaar als servicedesk support engineer.
Gabriela Jahn
Gabriela JahnNetwerkbeheerder
Gabriela kwam als stagiaire binnen bij Trans-iX en heeft haar stage met alleen maar tienen afgerond. Gabriela is een leergierige jongedame met veel in haar mars. Wij zijn er van overtuigt dat zij ook voor de tien gaat voor de klanten.
Vacature MBO+4 ICT stagiairs
Vacature MBO+4 ICT stagiairsstagiaires
Wij gaan graag in gesprek met gedreven en enthousiaste stagiairs (man/vrouw), ook als we geen openstaande vacature hebben.

Kijk voor onze actuele vacatures op ‘Werken bij Trans iX’.

Vacature Skilled Helpdeskmedewerker
Vacature Skilled HelpdeskmedewerkerSkilled Helpdeskmedewerker
Wij gaan graag in gesprek met gedreven en enthousiaste helpdeskmedewerkers, ook als we geen openstaande vacature hebben.

Kijk voor onze actuele vacatures op ‘Werken bij Trans iX’.

Vacature Windows Systeembeheerder
Vacature Windows Systeembeheerdermedior/senior
Wij gaan graag in gesprek met gedreven en enthousiaste Windows engineers, ook als we geen openstaande vacature hebben.

Kijk voor onze actuele vacatures op ‘Werken bij Trans iX’.

Vacature Linux Systeembeheerder
Vacature Linux Systeembeheerdermedior/senior
Wij gaan graag in gesprek met gedreven en enthousiaste Linux engineers, ook als we geen openstaande vacature hebben.

Kijk voor onze actuele vacatures op ‘Werken bij Trans iX’.

Administratie

Isabella Teuben
Isabella TeubenAdministratief medewerker
Isabella kennen we als een rustige rots in de branding. Bij Trans-iX houdt zij zich bezig met facturatie, maken van rapportages en het oplossen van betalingsachterstanden. Daarnaast verzorgt zij algemene facilitaire zaken. Als er iets nodig is op kantoor dan kun je terecht bij Isabella. Wanneer ze niet werkt brengt zij graag tijd door met haar gezin.

HRM

Monique Stoffers
Monique StoffersManagement Assistent / HR functionaris
Monique is vanuit de reisbranche in de ICT gerold. Zij heeft binnen Trans-iX al veel niet-technische zaken op de rit gezet en is niet meer weg te denken als drijvende kracht achter de HRM afdeling. Ze denkt graag mee met collega’s en is behulpzaam. In haar vrije tijd staat ze wekelijks op de skibaan in Bergen (haar favoriete vakantie is dan ook wintersport). Verder geniet ze volop van muziek en gaat ze graag naar optredens van bands. Monique is een trotse moeder van twee zoons en een dochter.

Management

Diederik Wennekes
Diederik WennekesCommercieel directeur
Diederik is begonnen als medewerker van Trans-iX in 2006 en sinds 2009 medeaandeelhouder. Binnen Trans-iX is hij verantwoordelijk voor alle operationele en sales zaken.

Naast zijn rol als directeur fungeert hij als begeleider van complexe migraties. Ook onderhoudt hij de ISO 27001 en NEN 7510 certificeringen van Trans-iX. In zijn spaarzame vrije tijd staat hij graag in de sportschool, of het nu voor zichzelf is om les te geven. Hij gaat graag een uitdaging aan en doet regelmatig mee aan diverse mud races en loopevenementen. Daarnaast weet hij ook nog voldoende tijd door te brengen met zijn vrouw en kinderen.

Merijn Evertse
Merijn EvertseTechnisch directeur
Merijn is de technisch directeur van Trans-iX en sinds 2009 medeaandeelhouder van Trans-iX. Merijn heeft ook bij bij Sara en Vancis gewerkt. Binnen Trans-iX is hij een schoolvoorbeeld van een uitstekende system architect. Hij is verantwoordelijk voor productinnovatie in de breedste zin van het woord en neemt het creatieve gedeelte van de Microsoft implementaties en productontwikkeling voor zijn rekening.

Wij kennen Merijn als een betrokken, meedenkende, to-the-point en technische onderlegde collega. In zijn vrije gaat hij graag op vakantie en is hij enthousiast motorrijder. Hij is vader van 2 kinderen.

Rutger Fiesler
Rutger FieslerFinancieel directeur
Rutger is sinds 2004 actief voor Trans-iX als boekhouder en de man achter de correcte cijfers. Sinds 2008 is hij medeaandeelhouder in Trans-iX. Rutger heeft een uitgebreide achtergrond in de financiële wereld en is er al sinds jaar en dag in geslaagd om Trans-iX financieel in een goede conditie te houden.

In zijn vrije tijd doet hij aan zaalvoetbal (dat levert nog weleens een kneuzing op). Ook speelt hij graag samen met zijn 2 kinderen een ingewikkeld bordspel of staat hij een balletje met hen te trappen.