Goede bereikbaarheid

VoIP telefonie: alles in de hand

Wil je zelf volledig de controle hebben over je VoIP telefonie omgeving en je bereikbaarheid?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Wij hebben ons telefonie platform zo gebouwd dat deze door zowel de gebruiker als de telecombeheerder heel eenvoudig zelf is in te richten.
Want wij geloven erin dat elke gebruiker zelf moet kunnen bepalen hoe het bedrijf, een afdeling of collega bereikbaar wil zijn.

Even naar het toilet? NIET BEREIKBAAR.

MEETING? Even geen telefoon.

In gesprek? GEEN TRRRIIINGGG aan de overkant van jouw kantoor.

Belangrijke klant? WISSELGESPREK AAN!

Door de verschillende functionaliteiten kun je als beheerder van een bedrijf heel gemakkelijk bepalen hoe je op afdelings- en persoonsniveau bereikbaar wilt zijn.
Uiteraard bieden wij alle functionaliteiten die je van een uitgebreide telefooncentrale mag verwachten, maar ons platform kan nog veel meer!
Naast de traditionele “plastic” telefoon bieden wij ook de mogelijkheid om vanuit je PC of laptop te bellen, via een App op je telefoon of tablet met een simkaart. Ongeacht welk toestel of device je gebruikt je bent en blijft dus gewoon bereikbaar zoals jij dit wil.

Altijd en overal bereikbaar zijn?
Wij adviseren, jij kiest, het kan!

Onze diensten zijn speciaal ontwikkeld voor bedrijven en organisaties vanaf vijf personeelsleden. Daarbij hebben we extra aandacht besteed aan betrouwbaarheid, flexibiliteit en veiligheid. Dankzij onze kennis van verschillende mogelijkheden en jarenlange ervaring kunnen we ieder vraagstuk oplossen, goed afgestemd op de behoefte en budget van jouw bedrijf.

 

Gewoon goede VoIP telefonie

Bereikbaarheid is voor bijna iedereen essentieel in 2021. Met Voice over IP afgekort VoIP, met IP van IP-adres of simpelweg ‘bellen over internet’ zijn jouw collega’s altijd en overal bereikbaar op één telefoonnummer. En door VoIP te koppelen aan uw DSL- of glasvezelverbinding kan direct gebruik gemaakt worden van het hoogwaardige telefonienetwerk. Liever mobiel bellen? Dat regelen wij ook gewoon goed!

Gewoon snel netwerk

Een goede wifi-verbinding is essentieel voor de bedrijfsvoering. Voor medewerkers, klanten, gasten, relaties, zakenpartners, de kinderen die wel eens op kantoor aan het schoolwerk werken. Je wilt altijd de mogelijkheid hebben om online te kunnen werken. IT aan de Zaan heeft jarenlange ervaring met het aanleggen van bedrijfsnetwerken. Wij zorgen voor een goed werkende wifi-verbinding en zullen deze monitoren, zodat u ervan verzekerd bent dat de verbinding maximaal up-and-running is.